Serveis

Posicionament SEO

Cada vegada són més els negocis que veuen la importància de tenir una presència online per tal d’arribar al màxim nombre de clients possibles i tenir un bon posicionament en els cercadors. El SEO (Search Engine Optimization) fa referència al conjunt de tècniques i estratègies que s’apliquen amb l’objectiu d’aparèixer en les primeres posicions en els resultats de forma orgànica i sostinguda en el temps.

Per això, al Port d’Idees treballem tota mena d’accions de SEO OnPage (factors interns) i SEO OffPage (factors externs) orientades a optimitzar al màxim els continguts relacionats amb l’empresa.

Estratègies SEM

El SEM (Search Engine Marketing) són accions de marketing a través de pagament per tal de destacar en les cerques de productes o serveis. El SEM permet posicionar la pàgina web d’una forma ràpida i senzilla a través de diferents tipus de campanyes. Al Port d’Idees t’ajudarem a augmentar la visibilitat per sobre la competència. 

Gràcies a l’acurada segmentació i automatització de Google Adwords i Facebook i Instagram Ads podràs captar clients i atreure la seva atenció i ser el complement perfecte per les accions de SEO.

Creació i disseny de pàgines web i APP's

La pàgina web és l’eina més eficaç per presentar-se de cara al públic. Permetrà que la comunitat digital conegui l’empresa, quins serveis ofereix o quin producte ven i per tant beneficiarà la imatge de marca.

Des del Port d’Idees ens encarregarem de configurar la pàgina web com desitgis, ja sigui una ecommerce, un blog, una carta de presentació… les possibilitats són il·limitades!

Avui dia, aproximadament el 80% de les cerques es fan a través de mòbil o tauleta. Per això, cada vegada és més habitual trobar negocis amb la seva pròpia aplicació per tenir un contacte més directe amb els clients. El nostre equip s’encarregarà de dissenyar i adaptar la teva App personal. 

Gestió corporativa

Serem el teu propi departament de comunicació i relacions públiques. Vols estar present en fires, esdeveniments o aparèixer en algun mitjà de comunicació? Nosaltres ens encarreguem. 

Tenim contacte amb una gran varietat d’influencers que t’ajudaran a guanyar visibilitat sobretot davant de les generacions més joves. També estem vinculats a diversos estudis d’imatge i fotògrafs freelances per si necessites crear qualsevol tipus de contingut audiovisual