nosaltres

Barcelona Eixample

El Port de les Idees és una agència de marketing digital que sorgeix d’un projecte d’emprenedoria per part de dos joves professionals de la ciutat de Barcelona. El principal objectiu és fer arribar la nostra passió, coneixements i experiències, per ajudar en el procés de digitalització de petites i mitjanes empreses. Compta amb nosaltres!

Què pot aportar el Marketing Digital al teu negoci?
Et permetrà estructurar una estratègia de posicionament i comunicació sense fronteres. Sigui per captar o fidelitzar clients, potenciar una marca o per augmentar el volum de vendes, el Marketing Digital és la millor eina per optimitzar la feina d’un negoci i per mantenir-se competitiu en una societat cada vegada més digitalitzada.

 

Missió

Volem acompanyar el teu negoci en el procés de transformació digital i treballar la teva presència online per tal que els teus productes, serveis o la teva marca siguin reconeguts.

Ens volem submergir en el teu projecte i ser una part més del teu negoci. Entenem que és la millor manera de conèixer les necessitats i els objectius de cada cas. Sempre busquem involucrar-nos i mantenir una comunicació constant i directa, per aconseguir el màxim rendiment possible.

Visió

Poques indústries evolucionen tan de pressa com ho fa el marketing digital i tot fa pensar que en el futur, els negocis continuaran trobant noves maneres de destacar. 

Cada vegada són més les empreses que incorporen noves tècniques que els permetin fer arribar el seu missatge i seguir sent competitives.

Esperem amb ganes el que ens ofereixi el futur.

Valors

Vols saber més de nosaltres o concertar una cita amb l’equip de Port d’Idees?