Equip Port idees

Al Port d’Idees ens uneix la passió pel marketing digital. El Port d’Idees el forma un equip de politòlegs, comunicadors i dissenyadors i desenvolupadors web de Barcelona

Som un equip de joves amb una ment digital, i és per això ens encanta el que fem! 

El nostre equip és el nostre poder final i el factor clau de l’èxit. Per al Port d’Idees el més important són les persones, per la que la nostra relació amb els clients no es basa únicament amb els resultats, sinó també amb la  mútua confiança. La dedicació i la passió per la nostra feina caracteritzen cada un dels nostres projectes.

coneix els nostres membres

Sergi Matas Cirici (Barcelona, 1991)

Graduat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Pompeu Fabra, i màster en Relacions Internacionals per la Universitat Catòlica de Milà i en Màrketing Digital i Comerç Electrònic per l’EAE Business School.

Compromès amb qualsevol tipus de responsabilitat. Competència en treball en equip, dinàmic, capaç de mantenir la sensibilitat cultural amb membres de diversos grups socials.

 

Xavier Mondragón i Serra (Barcelona, 1990)

Graduat en Ciències Polítiques i Gestió Pública per la Universitat Autònoma de Barcelona. Comparative Politics i Ciències Empresarials Universitetet i Bergen a Noruega. Màster en Comerç Exterior i Empresa Internacional per la IL3 – Universitat de Barcelona.

Actualment especialista en desenvolupament d’Estratègies de Marketing Digital per a petites i mitjanes empreses. Creatiu, organitzat i proper amb les persones.

Foto Perfil Xavier Mondragon

El nostre petit gran equip ens dóna la llibertat de poder treballar amb cada un dels nostres clients d’una forma clara, directe i transparent.

No hi ha dos projectes iguals, per aquest motiu volem treballar colze a colze amb la teva empresa per fer del treu projecte únic

Amb un entorn jove i dinàmic però amb l’experiència necessària, garantim un servei professional i eficient oferint el nostre assessorament a les empreses que vulguin ampliar els seus beneficis. 

Descobreix tots els nostres serveis en marketing digital i per qualsevol dubte no dubtis a contactar amb nosaltres.

Equip Port d'Idees a l'Ateneu Barcelonès