Passa’t a Tik Tok!

Segur que aquestes alçades ja has sentit a parlar de tiktok, oi? Segur que has vist algun dels seus videos a Instagram o Facebook o te’ls han enviat per Whatsapp. Si és la primera vegada que sents aquest nom t’expliquem què és, i si ja el coneixes, t’explicarem quins avantatges pot tenir per a l teva empresa utilitzar aquesta nova xarxa social d’èxit.

Tik tok és una nova aplicació que permet compartir videos personalitzats, espontanis, animats i molt divertits d’entre 15 i 60 segons. En molt poc temps s’ha fet un lloc en les aplicacions més utilitzades pels més joves, la coneguda com a Generació Z. Es calcula que avui Tik Tok ja té al voltant dels 1.500 milions d’usuaris, fent una gran crescuda durant els mesos de confinament per la Covid-19. Perquè us feu una idea, aquest any l’aplicació nord-americana per compartir fotografies, Instagram, ha aconseguit uns 1.000 milions d’usuaris actius nous.

Quins beneficis pot tenir Tik Tok per la meva empresa?

Cada vegada més marques utilitzen les xarxes socials per tal d’arribar a un públic més juvenil. Els continguts de les campanyes de marketing es poden personalitzar segons les últimes tendències i tenen un contacte molt proper amb els usuaris, fent que la publicitat tradicional quedi relegada a un segon pla

Avui 41% dels usuaris de utilitzen Tik Tok tenen entre 16 i 24 anys i passen a l’aplicació una mitjana de 52 minuts cada dia.

La Generació Z és el grup de població que en les properes dècades tindrà un major poder adquisitiu, i per tant és essencial poder captar aquestes audiències com més aviat millor. És una inversió a llarg termini!

El nivell d’engagement que tenen els videos de Tik Tok és molt elevat i ara encara no estan saturats de publicitat ni tampoc hi ha masses empreses registrades, la qual cosa fa que el nivell de competència sigui encara força baix. No t’ho pensis més i comença a utilitzar el Tik Tok per la teva marca!

A més a més, des de Tik Tok Ads podràs configurar els anuncis per la teva marca, la qual cosa permetrà potenciar les estratègies de conversió, i des del botó “shop now” en els vídeos dels tiktokers els usuaris podran comprar directament els teus productes.

Has pensat en un nou plantejament de comunicació de la teva empresa? Vols entrar o expandir-te de forma efectiva en el món de les xarxes socials? Posa’t en contacte amb nosaltres i farem un projecte adaptat a les teves necessitats: info@portidees.com o, a través del nostre web www.portidees.com.

Leave a Comment